Ани - дентален асистент
Запазете час

АНИ - ДЕНТАЛЕН АСИСТЕНТ

Музикант и дентален асистент. Звучи невъзможно за съчетаване също както жонгльор и адвокат. Но, за мечтите няма невъзможни неща! Въпреки че се чувствам удовлетворена и обожавам професията си на певица, от доста време търсех нещо различно, което да допълни професионалното ми аз. И така се впуснах в предизвикателството курс за професионална квалификация - „Асистент на лекаря по дентална медицина“. Леко притеснена, несигурна и без очаквания в началото, и с нови приятели, знания и умения на финала. Почувствах, че съм взела правилното решение за себе си, а удовлетворението от избора ми не закъсня. Днес съм изключително щастлива да бъда част от екипа на Дентално студио д-р Димитрови.


От много малка свиря на пиано, а на 13 годишна възраст реших да работя и с гласа си. Родена съм в най-красивия крайдунавски град - Русе, където завърших и средното си образование в НУИ „Проф. Веселин Стоянов“.


Посвещавам личното си време на семейството си, което безкрайно обичам и, с което много се гордея. Моите най-верни приятели и подкрепа са съпруга ми, сина ми и дъщеря ми. А когато открадна малко време за себе си обичам да слушам музика, да пея, да чета интересни книги. А ако може всичко любимо да пренеса сред природата…тогава съм най-най щастлива.


Не забравям, че всичко си има цена.
„Всеки вижда само тази красота, за която е дорасъл.“
„Да живееш в облаците е приятно. Дава ти се възможност да срещаш само хора, които могат да летят.“


Избрах да работя в Дентално студио д-р Димитрови, защото са безкомпромисни специалисти, отдадени на работата си, които не спират да се развиват в професионален и личен план.


Екипът е страхотен, а резултатите безупречни.


Обожавам професиите си! Няма нищо по–хубаво от това да обичаш работата си.


Благодарна съм за шанса и оказаното ми доверие, да се уча и развивам на толкова високо ниво.


© 2018 Дентално студио Д-р Димитрови, Русе Всички права запазени!
Web Design & SEO by Zashev