DAMON CLEAR – НЕВИДИМИ БРЕКЕТИ ЗА ВАШИТЕ ЗЪБИ | Дентално студио д-р Димитрови
Запазете час

DAMON CLEAR – НЕВИДИМИ БРЕКЕТИ ЗА ВАШИТЕ ЗЪБИ

17.03.2014

Представяме на вашето внимание естетичния вариант на DAMON SYSTEM – DAMON CLEAR!

DAMON CLEARПрактически невидими, DAMON CLEAR имат ясни предимства пред традиционните прозрачни брекети, като същевременно избягват всички недостатъци, които носят другите системи. DAMON CLEAR е част от иновативната система на DAMON, която съчетава брекети с капачета, без еластични връзки, с високотехнологични дъги, които движат зъбите бързо и удобно със страхотни резултати за усмивката и лицето. DAMON CLEAR използва т.нар. пасивен слайд механизъм за задържане на дъгите в брекетите, което позволява на дъгите да се движат свободно. Това намалява триенето, така че вашите зъби могат да се движат по-бързо и много по-комфортно.

Поставяне на брекети DAMON CLEARС DAMON CLEAR хората може дори да не забележат, че носите брекети. Другите системи “невидими” брекети имат видими метални части или еластични връзки, които могат да пожълтеят по време на лечението. Но брекетите DAMON CLEAR са по-дискретни и устойчиви на промяна в цвета през цялото време на лечението. Предлагат се в 2 варианта засега – прозрачни брекети на горните 6 зъба и на горните 10 зъба.

С DAMON CLEAR вие получавате повече от прави зъби. При подреждането на вашите зъби, захапка и усмивка ортодонтът, който лекува с DAMON, взима под внимание вашите уникални лицеви пропорции. За кратки срокове вие ще имате усмивката, лицевия профил и естетичния вид, за който винаги сте мечтали.

С DAMON CLEAR ще се възползвате от удобни брекети, които са практически невидими и осигуряват бързо лечение. И след лечението ще имате прекрасна усмивка, която се изразява не само в прави зъби. DAMON SYSTEM взема под внимание начинът, по който ще изглеждате през останалата част от живота си – независимо дали сте на 30, 40, 50 години или повече. Много пациенти виждат забележима промяна не само в техните зъби, но и в цялото си лице. Това се нарича ™ DAMON SYSTEM Bracelift, което може да осигури не само прави зъби, но също така и една по-широка усмивка, както и подобряване на вида на лицето.

И деца, и възрастни могат да се възползват от системата DAMON и да постигнат красиви резултати за по-кратко време и по-удобно, отколкото те някога са си представяли.

Какви са ползите от лечение с DAMON SYSTEM?

По-кратки срокове на лечение!

По-комфортно лечение!

Без вадене на зъби, без страховито изглеждащи апарати за бързо палатинално разширение и хедгер!

Малки брекети – лесно почистване!

Висока естетика с DAMON CLEAR!

Изберете най-доброто ортодонтско лечение само в Дентално студио д-р Димитрови!

Ето и част от нашите пациенти с DAMON CLEAR:

DAMON CLEAR 5-5

Кристина е с DAMON CLEAR 5-5


DAMON CLEAR 3-3

д-р Димитрова е с DAMON CLEAR 3-3


© 2018 Дентално студио Д-р Димитрови, Русе Всички права запазени!
Web Design & SEO by Zashev