Фасети - цена| Дентално студио д-р Димитрови
Запазете час

Фасети, цена

Фасети – цена и предимства 

Фасетите са чудесно естетическо решение за още по-красива усмивка! Те са бързи, ефективни и с дълготраен ефект, което ги прави перфектни, ако желаете да подобрите външния си вид. Какво представляват фасетите? Те са „люспи“ от керамика, които се поставят върху видимата повърхност на зъбите (най-често на предните), чиято цел е да коригират цвета, формата и големината на зъбите. Фасетите гарантират по-красива  усмивка,  като същевременно имат и положително въздействие върху зъбите! Те са отлично средство, чрез което да намалите чувствителността на зъбите и болката, която изпитвате, защото фасетите предпазват от задълбочаване на  неприятните симптоми и дискомфорт. При поставяне на фасетите се прилага минимално отнемане (изпиляване) на емайла на естествените зъби, което е много щадящо. Другото голямо предимство на фасетите е, че те изглеждат естествено и не се поддават на оцветяване от храни и напитки. Ако вече сте решили, че искате да си поставите фасети – цената вероятно Ви интересува. Тя варира в зависимост от състоянието на зъбите, нужния брой фасети за поставяне, материалът от който са изработени и желанията, които имате. Например ако искате да си сложите фасети само на горните зъби  – цената е една, но ако искате да поставите фасети на всички зъби съответно и цената ще бъде различна. Поради тези причини всеки случай е индивидуален: фасетите, цените и Вашия избор са  взаимосвързани. 

Фасети – цената на красивата усмивка

Поставянето на фасети е строго индивидуален процес. Когато решите да си подарите по-красива усмивка чрез фасети – цената ще бъде определена спрямо Вашите желания. Необходимо е да се направи преглед за уточняване на състоянието на зъбите и устата Ви, предпочитанията Ви и очакванията, които имате относно фасетите.  Цената варира спрямо всички тези фактори и след преглед ще разполагаме с  достатъчно информация, за да Ви информираме за всички подробности относно фасетите и цената им.. Ще бъдем щастливи да Ви помогнем в избора на зъбни фасети. . Ние сме на   разположение да отговорим на всички Ваши въпроси както и да Ви съдействаме по всякакъв начин. 

Видове зъбни фасети – цена 

Цената на съвременните зъбни фасети е индивидуална за всеки човек. Обикновено те са изработени от порцелан или от композити на пластмаса или смола. Порцелановите фасети са по-здрави, изглеждат по-естествено и не са порести, не променят цвета си и поддържката им е по-лесна. При композитните зъбни фасети изпиляването също е минимално, но при тях  има по-голям риск от оцветяване във  времето. Ние ще Ви помогнем, ако имате колебания върху кой вид зъбни фасети да се спрете. Ще направим нужния преглед, за да съдействаме за правилния избор. След посещението при дентален лекар, ще можете да обсъдите със специалистите ни всички възможности, с които разполагате. Ще бъде взет отпечатък от естествените Ви зъби, а после ще бъдат изработени специално за Вас зъбни фасети, отговарящи на красотата и изяществото на Вашата усмивка. Последната стъпка е да Ви бъдат залепени фасетите. Резултатът е една красива, вълшебна и ослепителна усмивка, с която  да повишите самочувствието си и да се наслаждавате на удоволствията от живота. Тази усмивка ще изглежда естествена и ще бъде уникална. Нужно е единствено да ни се доверите и екипът ни от специалисти е насреща с правилните отговори на Вашите въпроси! 
 


всички процедури

© 2018 Дентално студио Д-р Димитрови, Русе Всички права запазени!
Web Design & SEO by Zashev