Мими - дентален асистент
Запазете час

МИМИ – ДЕНТАЛЕН АСИСТЕНТ

„Намерила съм ти твоята работа - дентален асистент!“ Това ми каза един ден моята приятелка. Така се записах на 9 месечен курс и желанието ми да работя в тази сфера ме доведе в денталното студио.

Първото ми интервю? Ами бях  много впечатлена, останах очарована от обстановката, от отношението към мен… тук при нас няма – „Аз съм по-добрият!“ Всички си помагаме, за да е впечатляващ крайният резултат за пациентите! Споделяме си и не дотам хубавите моменти, но те са част от живота и работата ни!

Родена съм през най-хубавия месец от годината. Кой е той ? Юли, 1981г., лято, хубави топли дни, мирис на море…. E, не съм родена на морето, а в град Русе, но го нося в сърцето си! 

Като ученичка не бях твърде ориентирана какво искам да правя, затова започнах да уча в Техникума по химия в родния ми град. Всички бяха изумени от това мое решение, включително и учителката ми по химия! В крайна сметка химията се оказа доста интересен предмет!

Тогава в живота ми нахлу любовта, с гръм и трясък! Реших, че няма по-важно нещо от нея и ще й се отдам с цялото си сърце! Омъжих се… появи се моето ново сърце - Марти, в най-прекрасния месец от годината… юли разбира се. Той вече е почти на 17 години, но остава моят двигател, за търсенето и за идеите...

По принцип съм любознателна и търсеща личност, работила съм в какви ли не сфери, търсейки нови и нови знания - автобои, сглобяеми къщи, производство на мебели, търговия и комуникации…

Появи се душата ми… Лъчи - едно безгрижно дете, изпълнено с много мечти! Въпреки, че вече е почти на 11 години, той още ме кара да се чувствам като новородила майка! Той е моят детски анимационен герой, онзи който те кара да не спираш да мечтаеш и да обичаш... безкрайно!!!

Обичам да стоя на брега на морето, да чета книга и да наблюдавам щастливите хора… Приготвянето на сладкиши и всякакви неща за хапване - само кажете...

Не забравям, че съм щастлива и любовта към живота ме прави такава, че лошите неща не заслужават вниманието ми!

Избрах да работя в Дентално студио Д-р Димитрови, защото за мен усмивката е самочувствие, увереност и не на последно място - удоволствие от храненето. Студиото е едно спокойно място, изпълнено с приятелска и професионална атмосфера! Задружен колектив, който успешно усмихва своите пациенти, ден след ден!

 

© 2018 Дентално студио Д-р Димитрови, Русе Всички права запазени!
Web Design & SEO by Zashev