СИБИЛА - ДЕНТАЛЕН АСИСТЕНТ
Запазете час

СИБИЛА - ДЕНТАЛЕН АСИСТЕНТ

Обичам да бъда полезна. А когато полезността е обвързана със здравето и красотата, се чувствам още по-щастлива.

Казвам се Сибила Асанова и съм дентален асистент в Дентално студио д-р Димитрови.

Как стигнах до тук ли?

Завърших средното си образование в Професионална гимназия по туризъм гр. Русе. Последваха бакалавърска степен „Приложна макроикономика“ и магистратура по специалност „Здравен мениджмънт“ в Стопанска академия „Димитър А. Ценов“ гр. Свищов.

След работа в сферата на забавленията и спорта, следващата крачка в професионалното ми развитие ме доведе именно в Дентално студио д-р Димитрови, където се чувствам като у дома си!

Обичам да съм щастлива и в хармония с околните. И аз като всеки човек имам своите любими занимания, страсти и увлечения, с които разпускам и презареждам в свободното си време. Всеки момент, прекаран със сина ми и семейството ми в игри, смях и прегръдки, е едно от тях. Готвенето за мен не е задължение, а удоволствие. Грижата за цветята в градината ни и времето сред природата с любими хора за мен е безценно. Снимам, пътувам, танцувам и се наслаждавам на живота.

Не забравям, че...

И утре е ден... но друг!

Тежко е на този, който помни всичко!

Всяка минута, в която си ядосан, губиш 60 сек. щастие!

Избрах да работя в Дентално студио д-р Димитрови, защото:

Обичам работа си. Атмосферата и екипът в денталното студио са повече от зареждащи. Енергията, която усещам, виждайки положителната промяна и удовлетворението на пациентите от цялостната промяна в усмивката и изражението им е неописуема! А аз съм част от него. Прекрасно е!


© 2018 Дентално студио Д-р Димитрови, Русе Всички права запазени!
Web Design & SEO by Zashev