Вани - дентален асистент
Запазете час

ВАНИ – ДЕНТАЛЕН АСИСТЕНТ

От дете искам да бъда лекар и възможността да стана дентален асистент на 20 годишна възраст ме доближи до мечтата ми! Така, че взех това решение без да се замислям. След завършване на математическа гимназия с профил химия и биология, попаднах на обява за дентален асистент, проявих интерес и кандидатствах. От тогава съм неразделна част от екипа на Дентално студио Д-р Димитрови. В последствие изкарах квалификационен курс за дентален асистент, а днес мога смело да кажа, че в ежедневната си работа съм опитен жонгльор! Умело съчетавам асистирането и грижата за пациента по време на престоя му в денталното студио.

Извън работата обичам да рисувам, да чета и да слушам музика. При всяка възможност ходя на театър и гледам хубави филми. Обичам животните, планината, както и всичко на научно-популярна тематика.

Не забравям, че добре, че са шегите, за да си кажем някои истини.

Избрах да работя в Дентално студио Д-р Димитрови, защото за мен усмивката е самочувствието на всеки човек. Мечтала съм да работя с пациенти, на които да помагам, а работната атмосфера тук е приятна и динамична, екипът е сплотен, така, че няма как да е скучно! Страстта ми към работата се подхранва от това, че помагам на хората да бъдат по-здрави.

 

© 2018 Дентално студио Д-р Димитрови, Русе Всички права запазени!
Web Design & SEO by Zashev