ЗЪБЕН МОСТ, ЦЕНА | Дентално студио д-р Димитрови
Запазете час

ЗЪБЕН МОСТ, ЦЕНА

Зъбен мост – цена и необходимост от поставянето му

Поставянето на зъбен мост има за цел да възстанови липсващи зъби. За да бъде поставен такъв зъбен мост е нужно изпиляването на съседните зъби, които ограждат мястото на липсващия зъб. В Дентално студио д-р Димитрови най-често използваме  зъбни мостове изработени от цирконий. Този материал е достатъчно здрав и едновременно с това имитира перфектно цвета на съседните естествени зъби. За нашите специалисти от денталното студио е важен всеки пациент, затова подхождаме индивидуално спрямо нуждите Ви. Ако решите да ни се доверите при поставянето на зъбен мост – цената ще бъде определена спрямо необходимите процедури и посещения. 

Зъбен мост – цената спрямо предимства и недостатъци 

Вече споменахме, че най-подходящият материал за изработка на зъбен мост е цирконият. Циркониевите мостове са високо естетични и с времето не се получава неприятно сивеене на венците, което често се случва при металокерамичните мостове. Друго важно предимство на зъбният мост от цирконий е (цената ще бъде различна при други материали), че не задържа зъбна плака, нито се оцветява от пигменти на храни и напитки. Цирконият е по-малко прозрачен в сравнение с чистата керамика (порцелан). Тази по-ниска прозрачност може да бъде и предимство, особено когато се налага замяна на стари коронки, под които зъбните пънчета са силно оцветени и искаме да прикрием по-тъмният им цвят. В подобни случаи ние използваме само за основата цирконий, а върху него нанасяме керамика, която да имитира безпроблемно съседните Ви зъби. При поставяне на зъбен мост – цената е важна за клиентите и тя съответства на грижите, които получавате в нашето дентално студио. 

Поставяне на зъбен мост – цена в Дентално студио д-р Димитрови

Когато говорим за изработване и поставяне на зъбен мост, цената е от значение, но освен това тя трябва да бъде и оправдана. Нашият екип от Дентално студио д-р Димитрови се стремим да има добър и основателен баланс между зъбен мост – цена. Специалистите от студиото подхождат индивидуално към всеки пациент. Вярата, която ни движи по време на нашата работа, е, че универсални и общоприети решения не съществуват. Всеки наш пациент е уникален – решенията и съветите, които му предлагаме са строго индивидуални. Вашата  усмивка е важна за нас и ние се стремим да Ви я осигурим, такава каквато си я представяте. Процедурата по поставяне на зъбен мост, цената, която се заплаща и отношението, което ще получите, трябва да отговорят на Вашите изисквания и на Вашите очаквания. За някои пациенти перфектната усмивка се постига по-бързо, при други е нужно повече време и усилия. Но всеки от нас се стреми да бъде прецизен и усърден в професията, която сме избрали, защото за нас тя не е просто работа, а истинско призвание. Важно условие при поставянето на зъбен мост (цената, на който зависи и от материала) и за дълготрайността на керамичното възстановяване е прецизното и премерено инвазивно изпиляване под увеличение, прецизен отпечатък, прецизна работа на зъботехника и прецизно залепване. Резултатът, към който ние се стремим и който Вие очаквате е един  – перфектна усмивка, която да заслепява хората около Вас, а Вие да се чувствате по-уверени, по-комфортно и по- красиви. 


всички процедури

© 2018 Дентално студио Д-р Димитрови, Русе Всички права запазени!
Web Design & SEO by Zashev