Зъбни импланти - цени | Дентално студио д-р Димитрови
Запазете час

Зъбни импланти – цени

Зъбни импланти – цени, отговарящи на качеството

Зъбните импланти служат като заместители на естествените зъбни корени в областта на липсващите зъби. Ползите от зъбните импланти са многобройни. Ние, от Дентално студио д-р Димитрови, осигуряваме качество на топ ниво , защото използваме най-добрите импланти и материали и сме отдадени на работата си. Зъбни импланти, цените, на които се определят според Вашите нужди и необходимите процедури, са винаги избор, който препоръчваме при загуба на един или повече зъби. Колкото по-рано след загуба на зъб се направи възстановяването с имплант, толкова по-естествено ще се случат нещата – ще получите обратно комфорта и способността си да сдъвквате добре храната. В нашето студио винаги сме насреща да отговорим на Вашите въпроси, за да бъдете уверени в своя избор и да вземете най-правилното решение за усмивката си! Ние осигуряваме индивидуално подбрани за Вас зъбни импланти – цените се определят в зависимост от зъбните проблеми, които имате и процедурите, които ще са нужни, за да Ви върнем комфорта. 

Зъбни импланти – цени и ползите за Вас

Лечението чрез поставяне на зъбни импланти Ви носи единствено ползи. Те запазват естествената красота на усмивката Ви. Но по-важното е, че чрез зъбните импланти се запазва също и функционалната активност на съзъбието. Зъбните импланти (цените се определят спрямо индивидуалния случай) подобряват комфорта, увеличават чувството Ви на увереност, когато се храните, говорите и се усмихвате. Чрез поставянето на зъбни импланти се премахва ограничението и избягването на някои видове храна, защото със зъбните импланти може да похапвате всичко, което Ви се иска. Със зъбни импланти (цените им се определят и от качеството им) се избягва необходимостта от направа на зъбен мост и изпиляването на съседните на липсващите зъби. За поставяне на зъбни импланти не е важна Вашата възраст, а желанието Ви да подобрите качеството си на живот и да си върнете радостта от него. 


Зъбни импланти – цени, индивидуален подход и качествено обслужване 

Зъбните импланти са решение, което вземате практически за цял живот. Но, разбира се, нужно е да полагате достатъчно грижи за оралната си хигиена, за да бъдете сигурни, че имплантите ще бъдат дългосрочна инвестиция за Вашето здраве и комфорт.  Нашите дентални специалисти ще Ви посъветват по най-добрия начин. Грижите за зъбните импланти включват ежедневни хигиенни навици вкъщи и редовни посещения при лекуващия имплантолог за професионално почистване и проверка на захапката. Зъбни импланти – цените са индивидуални, но Вашата усмивка е безценна! Този вид лечение (включващо зъбни импланти, цената, за които се  заплаща еднократно, за разлика от останалите лечения, за които са нужни непрекъснати посещения) е с гарантиран успех от 94-96%. Материалът, който се използва при направата на зъбни импланти, е титан. Той е биосъвместим и се използва и при направата на ортопедични импланти. Именно заради това рискът от отхвърляне на импланта от костта е сведен до минимум. 

Зъбни импланти – цени за безценни усмивки

Ако се интересувате от зъбни импланти, цените най-вероятно също Ви интересуват. Трябва да знаете, че зъбните импланти (цените са строго индивидуални) са решение за цял живот и не бива да пренебрегвате проблемите, които имате. Ако имате въпроси, ако нещо не Ви е напълно ясно или просто търсите съвет как да постъпите – свържете с нас, за да Ви бъдем от ползва и да Ви съдействаме  да вземете най-доброто решение за възвръщане на здравето в устата Ви и красивата Ви и ослепителна усмивка! 


всички процедури

© 2018 Дентално студио Д-р Димитрови, Русе Всички права запазени!
Web Design & SEO by Zashev