ЗЪБОЛЕЧЕНИЕ ПО ВРЕМЕ НА ОТПУСК В БЪЛГАРИЯ | Дентално студио д-р Димитрови
Запазете час

ЗЪБОЛЕЧЕНИЕ ПО ВРЕМЕ НА ОТПУСК В БЪЛГАРИЯ

Русе и река Дунав, ваканция и забавление + здрава и красива усмивка = полезно и приятно 2 в 1!

Живееш в чужбина. Планираш месеци напред във времето своята отпуска на родна земя. Ако не ти мине черна котка път, не отменят полета ти! Добре дошъл в България! Опитваш се да се видиш с всички приятели и семейство, да свършиш някоя и друга административна задача, да се погрижиш за своята усмивка, че все не остава време, а и в чужбина лечението е по-скъпо. Към кой зъболекар да се обърнеш, така че бързо, но не за сметка на качеството да се сдобиеш с новата си усмивка докато си в Русе или съседните му градове?

 

Кой зъболекар в Русе да избера?

 Кой зъболекар в Русе да избера?

 

Ако този сценарий поне малко се доближава до твоята ситуация – продължи с четенето, имаме решение на денталните ти терзания.

 

Ще дадем отговори на въпросите:

  • Възможно ли е да съчетая полезното с приятното

 

  • Мога ли да планирам преглед и да имам яснота какво лечение е подходящо за мен още преди да съм си дошъл в България

 

  • Кои дентални лечения могат да се случат в рамките на една отпуска време и колко дълго трябва да остана в или близо до Русе

 

  • Високо качество на денталните услуги и достъпна цена – мисия възможна

 

  • Защо да съчетая отпуската си в България със зъболечение в Дентално студио д-р Димитрови в град Русе

 

 

Възможно ли е да съчетая полезното с приятното?

В Дентално студио д-р Димитрови сме свикнали да работим бързо и качествено. Свикнали сме и да планираме прегледи и лечение на пациенти от различни краища на България и света. Каквото и да трябва да се направи, даваме най-доброто от себе си, за да се усмихнеш час по-скоро (дори и лечението да налага няколко дни или седмици до изработката на постоянните конструкции, няма да те оставим без зъби нито за миг!) Затова за екипа ни не е предизвикателство да лекуваме бързо и ефикасно всеки, завърнал се за кратко в родината си.

В динамичното време, в което живеем все по-трудно намираш време да обърнеш внимание на себе си и здравето си. Не си ходил на зъболекар, защото не намираш време от работни и семейни ангажименти? Или не можеш да намериш стоматолог, на когото да се довериш там, където живееш? Обаче идва един момент, в който осъзнаваш, че повече не можеш да отлагаш, че не харесваш усмивката си и си спрял да се усмихваш… или дори вече изпитваш физически дискомфорт. Спокойно, често срещаме хора с подобни грижи и имаме практика да лекуваме пациенти, които не живеят в Русе или изобщо в страната, като прецизно планираме лечението, така че да бъде съвместено с отпуски и идвания до града.

 

Зъболекар Русе - Зъболечение по време на отпуск в България

Мамо, дойдох си!

На всеки наш пациент изготвяме индивидуален лечебен план спрямо нуждите му и преценяваме с колко идвания в клиниката и на какви интервали от време ще се сдобие с мечтаната усмивка.

 

Мога ли да планирам преглед и да имам яснота какво лечение е подходящо за мен още преди да съм си дошъл в България

МОЖЕШ!

Щом има интернет и лекар насреща, няма причина да не може да получиш яснота как ще протече лечението ти докато си в отпуск и си се прибрал за кратко в България. В Дентално студио д-р Димитрови предоставяме на своите пациенти възможност за онлайн консултация още преди да са се прибрали от чужбина.

 

Зъболекар Русе - Д-р Николова по време на онлайн консултация

Д-р Николова по време на онлайн консултация.

 

КАКВИ СА СТЪПКИТЕ?

Свържи се с нас по удобен за теб начин - по телефон, мейл, месинджър. За онлайн консултацията ще са ни необходими актуална панорамна снимка и 3D скенер (в случай, че имаш липсващи зъби и се интересуваш от лечение с импланти). По време на онлайн срещата ще обсъдим какво те притеснява, какво виждаме ние на панорамната снимка и/или скенера и какво решение би било най-доброто в твоя случай. На този етап бихме те ориентирали приблизително в какъв срок би приключило лечението ти, с колко общо посещения и за какъв период ще е необходимо да си в или край Русе. Тази онлайн консултация, разбира се, не може да бъде единствената ни информация за изготвянето на цялостен и подробен план, а един добър ориентир за теб, за това какво да очакваш от лечението и как да планираш отпуската си и прибирането си в България. При първата ни среща „на живо“ ще можем да направим обстоен преглед и при нужда да допълним и най-малките детайли в плана.

 

Кои дентални лечения могат да се случат в рамките на една отпуска време и колко дълго трябва да остана в или близо до Русе

Голяма част от леченията могат да се случат в рамките на 3-4 дни, най-много седмица до 10 дни (всичко зависи от това дали решаваме проблеми с единични зъби или се нуждаеш от цялостно лечение). Когато се налага поставяне на импланти ще са ти нужни 2 отпуски в рамките на няколко месеца разстояние, защото първоначално поставяме имплантите и извършваме необходимото лечение на зъбите, а следващото идване е за поставяне на коронките върху имплантите.

В случай, че искаш да покажеш красотите на България на свой близък, който иска да върне и усмивката си, в Дентално студио д-р Димитрови говорим английски и руски език. Ще се радваме да посрещнем и твоите чуждестранни приятели!  

 

Зъболекар Русе - 2 в 1 - Покажи красотите на България и помогни на свой приятел от чужбина да се усмихне

2 в 1 - Покажи красотите на България и помогни на свой приятел от чужбина да се усмихне.

 

Високо качество на денталните услуги и достъпна цена – мисия възможна

Нивото на извършваните дентални услуги, материалите с които се работи както и квалификацията на лекуващия зъболекар, определят и цената. Както навсякъде по света, така и в България има много богат избор от дентални практики. Ние в Дентално студио д-р Димитрови предлагаме „премиум“ услуги като осигуряваме на всеки наш пациент 5 звездно обслужване с голяма прецизност и предвидимост на резултатите. Съвременното и качествено лечение в България със сигурност е на по-достъпни цени от това в Западна Европа или САЩ например. И това е така, защото социално-икономическите условия в България, но и възможността нашите дентални специалисти да се учат от световните най-добри практици, създават предпоставките денталното лечение у нас да бъде на много високо ниво и по-достъпни цени.

 

Съвременно и качествено зъболечение в град Русе

Съвременно и качествено зъболечение в град Русе.

 

Защо да съчетая отпуската си в България със зъболечение в Дентално студио д-р Димитрови в град Русе

Сигурно си чувал и гледал прословутия сериал „Д-р Хаус“. В Дентално студио д-р Димитрови обръщаме специално внимание на нуждата от комплексно лечение и също както д-р Хаус търсим причината за всеки твой дентален проблем и дискомфорт. Ние не се фокусираме само върху конкретния проблем, а запрятаме ръкави и „ровим“ надълбоко, докато открием защо и какво е довело до него.

Ще те изслушаме с разбиране какво наистина искаш и очакваш, ще отговорим подробно на всеки твой въпрос или тревога, като ще се постараем да те накараме да усетиш едно съвсем ново преживяване на качествено дентално лечение.

 

Зъболек Русе - За да запишеш своя час, Жени те очаква!

За да запишеш своя час, Жени те очаква!


© 2018 Дентално студио Д-р Димитрови, Русе Всички права запазени!
Web Design & SEO by Zashev