Д-р Светослава Николова
Запазете час

Д-Р СВЕТОСЛАВА НИКОЛОВА

Опитвам се да си спомня откога датира желанието ми да помагам на хората. Не мога да кажа, че от дете съм мечтала да стана зъболекар. Първата ми мечта беше да стана ветеринарен доктор, вследствие на голямата ми любов към животните. Точно тя ме отведе към първата стъпка в медицинското ми образование, а именно биологична паралелка в Математическата гимназия. Оттам насетне, съвсем не по първоначален план, започнах да уча зъботехника в морската ни столица. Завърших и бях решена, че ще създавам красиви зъби, ще творя и ще помагам на хората да имат по - красива усмивка. И някъде в този момент изникна изневиделица точно това, с което наистина искам да се занимавам, а именно – да бъда по-близо до пациентите, да участвам в целия процес на лечението, на промяната и на възвръщането на понякога позагубени усмивки. Та ето така стигнах и до обучение по стоматология в университета във Варна. Това, което професионално ме движи напред e удовлетворението да бъда част от нечия промяна, да съм причината за нечия усмивка. Обожавам прецизността и стремежът към нея е безспирен. Вярвам, че за да промениш външния си вид, една  красива усмивка е достатъчна.

Всяко нещо в живота ни се случва с някаква цел - силен поддръжник съм на това твърдение. Зъботехниката ми помогна и ми даде много, а именно един по-прецизен и детайлен поглед над естетиката, хармонията и красотата на усмивката. Никога не съжалявам за времето, което отделям да науча нещо ново. Стремя се постоянно да продължавам да уча, да продължавам да се усъвършенствам и да давам най-доброто от себе си.

Най-голямото ми хоби е кулинарията. Обичам добрата храна и емоцията, която тя носи. Обичам да чета за технологията на приготвяне, за малките детайли и да се впускам в направата на „по – засукани“ рецепти. Моят фаворит са тортите. В последните години добавих още едно приятно занимание – тренировките. Ако трябва да си призная, то дойде заради последствията от правенето на торти, но пък се оказа изключително пристрастяващо! Тялото обича движението.

Не забравям, че...

Каквото посееш – това ще пожънеш.

Понякога добрите неща си отиват, за да дойдат още по – добри.

Смехът е най – доброто средство против стрес.

Да не получиш това, което искаш, понякога е голям късмет.

Избрах да работя в Дентално студио Д-р Димитрови, защото веднъж, докато още учех дентална медицина ми се наложи да изпратя мой познат на зъболекар. След проучване на възможностите в Русе, разбрах за студиото и качеството на услугите им. Бях изненадана, че в града има място с толкова високо ниво на дентално обслужване. Тогава си казах – ще се върна в Русе и ще работя там, и ще бъда част от този екип! Мечтите се сбъдват!


© 2018 Дентално студио Д-р Димитрови, Русе Всички права запазени!
Web Design & SEO by Zashev