Зъболекар Русе - Dimitrovi Dental studio
Запазете час

НАЧИН НА РАБОТА

Вие получавате всички дентални услуги, от които имате нужда, на едно място, за бързи и трайни резултати, които са внимателно персонализирани спрямо индивидуалните ви нужди и характеристики.

Имаме 5 звезден стандарт на обслужване и доказан опит в предоставянето на естетични и специализирани дентални услуги.

Поддържаме безкомпромисна хигиена за сигурно и безопасно лечение.

За нас използването на упойки не е каприз, а стандарт за работа, гарантиращ комфорта на пациента и най-добри резултати от провежданото лечение.

Лечението ви няма да започне преди да сме ви запознали най-подробно със състоянието на устата и зъбите ви в момента, какви са възможностите за възстановяване на проблемите, рискове, прогнози и свързаната с това инвестиция. Ние вярваме, че вие трябва да сте добре информирани, за да можете да вземете адекватно решение за собственото си лечение.
 

Д-р Димитров
Ще се погрижим за вашата усмивка с настроение

 

УДОБСТВА

Ние, екипът на Дентално студио д-р Димитрови, се стремим да се чувствате удобно и комфортно при престоя ви при нас. Ако желаете да разгледате студиото или да ви разкажем повече за нас, не се колебайте да питате.

Предлагаме чай, кафе и вода, ако сте подранили или идвате с придружител.

Предоставяме индивидуални средства за почистване на зъбите преди манипулация, ако имате нужда.

Ако е предвидено по-продължително лечение, ще ви предложим меки възглавници за врата и кръста, както и топло одеало, ако ви е хладно.

В хода на работата ще можете да се наслаждавате на музика по ваш избор.

За нас ще бъде удоволствие, ако можем да ви бъдем полезни и с още нещо.
 


Модерно оборудвана дентална клиника


Модерно оборудвана дентална клиника

 

ЗАЩО ДА ИЗБЕРЕТЕ НАС

Предлагаме цялостно решение за проблемите в устата ви и индивидуален подход, съобразен с вас.

Удобна и комфортна обстановка.

Високо ниво на обслужване и персонална грижа.

Винаги изискваме най-доброто от себе си.

Продължаваме  да се обучаваме и усъвършенстваме.

Работим по уникален метод за естетическо и фунционално възстановяване на зъбите ви, чрез който в рамките на 5  работни дни ще постигнем пълно възстановяване на проблемите в устата ви. Така пестите време (всеки знае, че денталното лечение може да отнеме месеци и години) и сигурно е трудно да повярвате, но за 5 дни може да си тръгнете с чисто нова усмивка. Какво е нужно да направите, за да разберете дали този метод е подходящ и за вас?
 

запазете час

 

КАК ДА ИЗБЕРЕТЕ СВОЯ СТОМАТОЛОГ

ОБУЧЕНИЕ И ОПИТ

Интересувайте се какви следдипломни обучения и курсове е преминал  и продължава да посещава вашия стоматолог, тъй като доста от новите техники на лечение и естетичната стоматология не са част от обучението на денталните лекари в университета.

Денталната фотография вече е част от диагнотстиката, планирането и проследяване на резултатите от лечението. Поискайте да видите снимки на завършени случаи, подобни на вашия, за да прецените дали лечението, което ви предлагат,  ще отговори на вашите очаквания.

ИНДИВИДУАЛЕН ПОДХОД

Добрият професионалист решава всеки случай индивидуално, след сложен анализ на захапката, формата на лицето, линията на усмивката, формата на устните и на зъбите. Би трябвало, преди да започнете каквато и да е процедура, да обсъдите с вашия стоматолог всички аспекти на вашето лечение, защото комуникацията и доверието между лекар и пациент са ключът към успешното лечение с дългосрочен резултат. Трябва да получите лечебен и ценови план в електронен и/или хартиен вариант.

ТЕХНОЛОГИИ

В денталната медицина иновациите в оборудването и използваните материали се развиват със същата скорост, както и методите и техниките на лечение, така че  поинтересувайте се какви технологии използва вашия дентален лекар.

ЦЕНА

Неправилно е водещо при избора ви на стамотолог да са цените на услугите му. Знайте, че зад евтиното стоматологично лечение стои качество на използваните материали и техники на най-ниско ниво.


Модерно оборудвана дентална клиника

КАК ДА СТАНЕТЕ НАШ ПАЦИЕНТ

Първата стъпка за да станете наш пациент е  да си ангажирате  час за консултация. Това може да стане като се обадите на телефон 0888890703, по e-mail; skype или Facebook. При първото посещение ще ви направим обстоен преглед и фотоснимки на цялата уста,  ще е нужно да носите и актуална дигитална панорамна рентгенова снимка. В отделни случаи се правят и допълнителни изследвания и анализ на захапката, необходими за точната диагноза и план на лечение. По събраната информация ще изготвим вашия индивидуален лечебен и финансов план, който ще ви представим и обсъдим с вас в последващото ви посещение.

 

ЦЕНИ

Цената на всяко дентално лечение е сбор от цените на манипулациите, които се налагат в конкретния случай. Затова ние изготвяме индивидуален лечебен и финансов план на всеки пациент.

 

 

 

 

 

Зъболекар Русе

Независимо дали сте на 8, или на 80 години, Вашето дентално здраве е важно. Редовните прегледи при зъболекар Русе и добрата хигиена на устната кухина могат да предотвратят повечето заболявания на зъбите. Вероятно знаете, че превенцията е важна и затова трябва да посещавате Вашия зъболекар Русе за профилактични прегледи, дори да нямате оплаквания. В тази статия Ви разкажем повече за това, както и ще отговорим някои често задавани въпроси, свързани с прегледа при зъболекар Русе.

Защо редовното посещение на зъболекар Русе е от значение?

Редовните посещения на зъболекар Русе са важни, защото могат да помогнат за установяване на дентални проблеми в началото, когато е по-вероятно лечението да бъде по-бързо, безболезнено и по-евтино. Освен това профилактичните прегледи при зъболекар Русе могат да помогнат за превенция на заболявания на устната кухина и на зъбите. И не на последно място, зъболекар Русе може да Ви помогне за установяването на други здравословни проблеми, чиито симптоми понякога се появяват в устната кухина или дават отражение върху зъбите. При наличие на съмнение, зъболекар Русе може да Ви насочи към консултация със специалист в съответната област.

зъболекар Русе 1
дентално студио д-р Димитрови зъболекар Русе - красива усмивка

Какви са признаците, че трябва да посетите зъболекар Русе?

Има състояния, които понякога се приемат за нормални, но те могат да бъдат предварителен сигнал за посещение при зъболекар Русе. По-долу ще откриете част от симптомите и причините, които може да са признак за евентуални проблеми в устната кухина и имат нужда от лечение от зъболекар Русе:

 

 • Запишете си час при зъболекар Русе, ако усещате чувствителност и болка във Вашите зъби при приемане на горещи или студени храни или напитки;
 • Запишете си час при зъболекар Русе, ако Вашите венци са чувствителни, подути и/или кървят по време на хранене, миене на зъбите или почистване с конец;
 • Посещавайте редовно Вашия зъболекар Русе, ако имате пломби, коронки, зъбни импланти, протези и др.;

 

Консултирайте се със зъболекар Русе, ако се притеснявате от начина, по който изглеждат усмивката или зъбите Ви;

 • Посетете зъболекар Русе, ако имате лош дъх или неприятен вкус в устата си;
 • Запишете си час за консултация със зъболекар Русе, ако сте бременна;
 • Посетете зъболекар Русе при болка и/или оток вътре в устата, по лицето или шията, както и ако изпитвате затруднения при сдъвкването и/или преглъщането на храната;
 • Не пропускайте редовни прегледи при зъболекар Русе, ако имате фамилна анамнеза за заболяване на венците или кариеси;
 • Посещавайте редовно зъболекар Русе, ако имате хронични здравословни проблеми като диабет, сърдечно-съдови заболявания, хранителни разстройства или сте ХИВ-позитивни;
 • Консултирайте се със зъболекар Русе, ако често изпитвате сухота в устата;
 • Не пропускайте профилактичните прегледи при зъболекар Русе, ако пушите или използвате други тютюневи изделия;
 • Запишете си час за преглед при зъболекар Русе, ако сте подложени на медицинско лечение, като лъчетерапия, химиотерапия или хормонозаместителна терапия;
 • Потърсете съвет от зъболекар Русе, ако изпитвате дискомфорт в челюстта при отваряне и затваряне на устата, при дъвчене или когато се събудите сутрин;
 • Консултирайте се и ако имате неправилна захапка;
 • Запишете си час за преглед при зъболекар Русе, ако забележите нетипично оцветяване ​​или възпаление в устата си и то не отминава.

Гореописаните състояния не винаги са причина за притеснение, но е добре да потърсите консултация със специалист, за да бъдете спокойни за здравето си, както и да си спестите по-сериозни проблеми в бъдеще. Трябва да знаете, че списъкът по-горе е само насочващ и не е изчерпателен. По тази причина, Ви препоръчваме да се свържете със зъболекар Русе във всеки случай, в който имате съмнения - ние ще Ви изслушаме, ще извършим преглед и ще Ви дадем максимално подробна информация за състоянието на устата Ви към момента.

Нямам никакви симптоми или оплаквания. Трябва ли все пак да посещавам зъболекар Русе?

Дори и да нямате симптоми или оплаквания, свързани със зъбите и устната кухина, това не означава, че не може да има скрит проблем, който само зъболекар Русе може да диагностицира. Редовните профилактични посещения два пъти годишно при зъболекар Русе ще Ви помогнат не само да сте по-спокойни за здравето си, но и евентуалните проблеми да бъдат открити и отстранени възможно най-рано.

зъболекар Русе 2
дентално студио д-р Димитрови зъболекар Русе - Заповядайте при нас!

Как протича обикновено преглед при зъболекар Русе?

При посещението в кабинета на зъболекар Русе, ние ще се поинтересуваме от текущото Ви медицинско състояние, както и история на заболявания - дентални и медицински. След това зъболекар Русе ще извърши преглед на зъбите и устната Ви кухина и ще прецени дали има нужда да бъдат направени допълнително и рентгенови снимки.

В зависимост от състоянието Ви, зъболекар Русе може да използва специални инструменти, за да да извърши допълнителен преглед за наличие на заболяване на венците.

Като резултат, зъболекар Русе ще Ви предостави оценка на здравето на Вашите зъби и устна кухина и ще Ви даде препоръки за ежедневна орална грижа, както и за лечение, в случай, че е необходимо.

Колко често трябва да посещавам зъболекар Русе?

Отговорът на този въпрос е индивидуален и зависи от здравословното Ви състояние, начина Ви на живот и наследствена предразположеност към заболявания. За някои хора е достатъчно да посещават зъболекар Русе два пъти годишно, но други може да се нуждаят от по-редовни прегледи.

зъболекар Русе 3
дентално студио д-р Димитрови зъболекар Русе - Здрава усмивка

Как зъболекар Русе ще ми помогне да поддържам усмивката си здрава?

 

Регулярната грижа е важна част от превенцията и помага за запазване красотата на усмивката Ви за по-дълго време. Освен това, денталното здраве е от съществено значение за цялостното Ви здравословно състояние, но е валидно и обратното. Затова е препоръчително да информирате Вашият зъболекар Русе за всички промени в здравословния Ви статус, тъй като много заболявания могат да окажат влияние и на състоянието на Вашите зъби.

Ето и няколко допълнителни съвета, които зъболекар Русе ще Ви даде, за да Ви помогне да се погрижите за Вашата здрава и красива усмивка.

Съвети от зъболекар Русе: полезни навици за здрави зъби

Четкането на зъбите два пъти на ден, в продължение на минимум три минути и ежедневното им почистване с конец, са от съществено значение за всеки, независимо от индивидуалното състояние на зъбите и устната кухина. Според зъболекар Русе, това е най-добрият начин за борба с кариесите и заболяванията на венците.

Съвети от зъболекар Русе: не пренебрегвайте профилактиката

Профилактичните прегледи са важни за поддържане на добро общо здраве и Вашите зъби не правят изключение. Когато посещавате Вашият зъболекар Русе редовно, той може да установи наличие на евентуални проблеми на по-ранен етап, например, откриване на заболяване на венците, когато то все още е обратимо, или на кариеси, когато те все още са малки и се лекуват по-лесно.

Съвети от зъболекар Русе: давайте точна информация

Както вече споменахме, проблемите със зъбите могат да се отразят на цялостното Ви здравословно състояние и обратното - наличието на медицинско заболяване може да окаже влияние и на усмивката Ви. Затова е важно е да информирате своевременно своя зъболекар Русе за всички промени в здравословния Ви статус.

Говорете със зъболекар Русе!

Само Вашият зъболекар Русе може да определи кой е най-добрият начин за профилактика и лечение за Вас. Затова, ако имате въпроси относно здравето на устната кухина или за определени стоматологични процедури, запишете си час за преглед и консултация през онлайн формата ни за контакт или на телефони 082/823 072; 0888 890 703.

Вашият зъболекар Русе ще Ви обясни всичко, което Ви интересува и ще Ви предостави подробна информация за всяка от необходимите стъпки, за да имате красива усмивка и здрави зъби.

зъболекар Русе 4
дентално студио д-р Димитрови - зъболекар Русе
 

Защо редовното посещение на зъболекар Русе е от значение?

Какви са признаците, че трябва да посетите зъболекар Русе?

Нямам никакви симптоми или оплаквания. Трябва ли все пак да посещавам зъболекар Русе?

Как протича обикновено преглед при зъболекар Русе?

Колко често трябва да посещавам зъболекар Русе?

Как зъболекар Русе ще ми помогне да поддържам усмивката си здрава?

Говорете със зъболекар Русе!

© 2018 Дентално студио Д-р Димитрови, Русе Всички права запазени!
Web Design & SEO by Zashev

A PHP Error was encountered

Severity: Core Warning

Message: Module 'zip' already loaded

Filename: Unknown

Line Number: 0

Backtrace:

File: /home/drdimitrovicom/public_html/platform/common/core/Core_Exceptions.php
Line: 164
Function: include

File: /home/drdimitrovicom/public_html/platform/common/core/Common.php
Line: 265
Function: show_php_error