Защо да изберете Дентално студио д-р Димитрови?
Запазете час

НАЧИН НА РАБОТА

Вие получавате всички дентални услуги, от които имате нужда, на едно място, за бързи и трайни резултати, които са внимателно персонализирани спрямо индивидуалните ви нужди и характеристики.

Имаме 5 звезден стандарт на обслужване и доказан опит в предоставянето на естетични и специализирани дентални услуги.

Поддържаме безкомпромисна хигиена за сигурно и безопасно лечение.

За нас използването на упойки не е каприз, а стандарт за работа, гарантиращ комфорта на пациента и най-добри резултати от провежданото лечение.

Лечението ви няма да започне преди да сме ви запознали най-подробно със състоянието на устата и зъбите ви в момента, какви са възможностите за възстановяване на проблемите, рискове, прогнози и свързаната с това инвестиция. Ние вярваме, че вие трябва да сте добре информирани, за да можете да вземете адекватно решение за собственото си лечение.
 

Д-р Димитров
Ще се погрижим за вашата усмивка с настроение

 

УДОБСТВА

Ние, екипът на Дентално студио д-р Димитрови, се стремим да се чувствате удобно и комфортно при престоя ви при нас. Ако желаете да разгледате студиото или да ви разкажем повече за нас, не се колебайте да питате.

Предлагаме чай, кафе и вода, ако сте подранили или идвате с придружител.

Предоставяме индивидуални средства за почистване на зъбите преди манипулация, ако имате нужда.

Ако е предвидено по-продължително лечение, ще ви предложим меки възглавници за врата и кръста, както и топло одеало, ако ви е хладно.

В хода на работата ще можете да се наслаждавате на музика по ваш избор.

За нас ще бъде удоволствие, ако можем да ви бъдем полезни и с още нещо.
 

Изберете своя дентален специалист

 

ЗАЩО ДА ИЗБЕРЕТЕ НАС

Предлагаме цялостно решение за проблемите в устата ви и индивидуален подход, съобразен с вас.

Удобна и комфортна обстановка.

Високо ниво на обслужване и персонална грижа.

Винаги изискваме най-доброто от себе си.

Продължаваме  да се обучаваме и усъвършенстваме.

Работим по уникален метод за естетическо и фунционално възстановяване на зъбите ви, чрез който в рамките на 5  работни дни ще постигнем пълно възстановяване на проблемите в устата ви. Така пестите време (всеки знае, че денталното лечение може да отнеме месеци и години) и сигурно е трудно да повярвате, но за 5 дни може да си тръгнете с чисто нова усмивка. Какво е нужно да направите, за да разберете дали този метод е подходящ и за вас?
 

запазете час

 

КАК ДА ИЗБЕРЕТЕ СВОЯ СТОМАТОЛОГ

ОБУЧЕНИЕ И ОПИТ

Интересувайте се какви следдипломни обучения и курсове е преминал  и продължава да посещава вашия стоматолог, тъй като доста от новите техники на лечение и естетичната стоматология не са част от обучението на денталните лекари в университета.

Денталната фотография вече е част от диагнотстиката, планирането и проследяване на резултатите от лечението. Поискайте да видите снимки на завършени случаи, подобни на вашия, за да прецените дали лечението, което ви предлагат,  ще отговори на вашите очаквания.

ИНДИВИДУАЛЕН ПОДХОД

Добрият професионалист решава всеки случай индивидуално, след сложен анализ на захапката, формата на лицето, линията на усмивката, формата на устните и на зъбите. Би трябвало, преди да започнете каквато и да е процедура, да обсъдите с вашия стоматолог всички аспекти на вашето лечение, защото комуникацията и доверието между лекар и пациент са ключът към успешното лечение с дългосрочен резултат. Трябва да получите лечебен и ценови план в електронен и/или хартиен вариант.

ТЕХНОЛОГИИ

В денталната медицина иновациите в оборудването и използваните материали се развиват със същата скорост, както и методите и техниките на лечение, така че  поинтересувайте се какви технологии използва вашия дентален лекар.

ЦЕНА

Неправилно е водещо при избора ви на стамотолог да са цените на услугите му. Знайте, че зад евтиното стоматологично лечение стои качество на използваните материали и техники на най-ниско ниво.

 

КАК ДА СТАНЕТЕ НАШ ПАЦИЕНТ

Първата стъпка за да станете наш пациент е  да си ангажирате  час за консултация. Това може да стане като се обадите на телефон 0888890703, по e-mail; skype или Facebook. При първото посещение ще ви направим обстоен преглед и фотоснимки на цялата уста,  ще е нужно да носите и актуална дигитална панорамна рентгенова снимка. В отделни случаи се правят и допълнителни изследвания и анализ на захапката, необходими за точната диагноза и план на лечение. По събраната информация ще изготвим вашия индивидуален лечебен и финансов план, който ще ви представим и обсъдим с вас в последващото ви посещение.

 

ЦЕНИ

Първоначален преглед, изготвяне на лечебен и финансов план – 100 лв.

Консултация за имплантологично лечение – 50 лв.

Ортодонтска консултация – 30 лв.

Цената на всяко дентално лечение е сбор от цените на манипулациите, които се налагат в конкретния случай. Затова ние изготвяме индивидуален лечебен и финансов план на всеки пациент.

 

© 2018 Дентално студио Д-р Димитрови, Русе Всички права запазени!
Web Design & SEO by Zashev