Дентална клиника – отзиви | Дентално студио д-р Димитрови
Запазете час

Д-р Димитров подробно ме информира за това което може да се постигне, посочи ми варианти, също така ме информира и за стойността на услугата, като ми предостави време да преценя възможностите си и да взема решение! Екипът е много внимателен,  винаги любезен и на високо професионално ниво. И най-важното никога не се налага да чакам, винаги бивам поканена за манипулация в точно определения час! Споделяла съм с мои близки и познати за добрата работа и професионализма на денталното студио, дори имам близък, който насочван от мен посети студиото и за негово най-голямо учудване остана много доволен от услугата, тъй като беше малко резервиран. За мене беше чест!

За Дентална клиника д-р Димитрови научих от мои познати, които имат прекрасни впечатления от работата Ви. На очакванията ми отговорихте напълно, като дори ги надхвърлихте многократно. Няма да е прекалено ако кажа, че преобърнахте представите ми за дентално обслужване. За моето лечението бях информиран ясно и подробно, както предварително, така и по време на процеса. Отношението на целия Ви екип беше и продължава да бъде безупречно. Предполагам, че забележките са полезни за подобряване на работата Ви, но колкото и да мисля не се сещам за нещо, от което да не съм доволен или да е оставило неприятно впечатление у мен. На мои близки, приятели, познати съм Ви препоръчвал и продължавам да го правя. И няма как да не е така, защото те виждат резултатите от Вашата работа всеки път, когато се усмихвам. А това сега се случва много по-често. На целия Ви екип желая здраве, щастие и успехи в личен и професионален план. Бъдете винаги все така позитивни и продължавайте да радвате пациентите си.

Разбрах за Дентална клиника д-р Димитрови от моята съпруга, чието семейство използва услугите ви от дълги години. Многократно надхвърлихте очакванията, които имах. Получих съвременно и изключително професионално лечение (прочетох за метода, използван от д-р Димитров). Беше ми обяснено предварително , какво ще бъде необходимо да се случи, за да бъде успешно лечението. Всички от екипа са любезни и ангажирани, което е предразполагащо. Препоръчвам Ви! Благодаря Ви!

Разбрах за вас от вашата web страница и д-р Дуков ви препоръча. Отговорихе напълно на очакванията ми. Невероятен екип от професионалисти! Бях информирана подробно с варианти на най-доброто за пациента лечение. Ако можехте да сте във всеки град, за да се докоснат повече хора до вашата "магия" - да дарявате здраве и прекрасни усмивки. Препоръчвам ви! Винаги е приятно и зареждащо положително при вас. Страхът и нежеланието изчезнаха от  преди когато се отиваше на зъболекар и сега с нетърпение очаквам часа си при вас. Благодарности и много усмивки!

За клиниката разбрах член на екипа, тъй като имах неотложна нужда от квалифицирана помощ. Преди това съм срещала информация и в интернет. Отговорихте на очакванията ми - много чисто, уютно и приветлив екип. Всеки си разбира от работата и я върши без компромиси с качеството. Бях запозната подробно с лечението, от което се нуждая, стъпките, сроковете и цената. Екипът е прекрасен. Всички се държаха към мен професионално, с търпение и разбиране.  Препоръчвам ви. Благодаря за грижите и доброто отношение!

Преди доста години ви посетих за първи път и от тогава сте единствените зъболекари, на които позволявам изобщо да погледнат в устата ми. Доверявам се само на вас и с удоволствие ви препоръчвам на мои познати! Винаги ме информирате предварително за лечението и за това колко ще ми струва, което е важно за мен! Нямам забележки! Доволна съм! Пожелавам много успехи и все повече доволни пациенти! Благодаря ви!

Разбрах за вас от приятелка, която е доволна от вас. Твърдо отговорихте на всичките ми очаквания. Бях информирана много подробно за лечението, което предстои.При вас клиентът се чувства специален. Не се усеща нито напрежение, нито несигурност. Препоръчвам ви!

Аз разбрах за вашата клиника от близки приятели. Те също бяха ползвали услугите ви и бяха страшно доволни. Не само отговорихте на очакванията ми, а и многократно ги надхвърлихте. Бях много добре информирана за всичко- като се започне от лечението, от което се нуждая, времето, което ще е необходимо... и се стигне до цвета на фасетите, който ще ми подхожда най-добре. При вас идвам с удоволствие и без страх (преди винаги съм се притеснявала когато се е налагало да ходя при стоматолог :) А за отношението ви към пациентите какво да кажа - още с влизането си в приемната човек остава с впечатлението, че е специален и това усещане продължава докато си тръгне. Толкова грижи и старание полагате и за най-дребните детайли. Не само бих ви препоръчала, но и настоявам да дойдат при вас. А когато кажа, че съм заспала на стола  докато д-р Димитров ми вади нерв, реакцията е- а стига, майтапиш се :)  Радвам се и благодаря, че Вие се грижите за здравето и усмивките на цялото ни семейство.ИЗПРАТИ ОТЗИВ© 2018 Дентално студио Д-р Димитрови, Русе Всички права запазени!
Web Design & SEO by Zashev