Дизайн на усмивката от д-р Димитрови
Запазете час

КРАСИВА УСМИВКА

Независимо от пол, възраст и социално положение, красивата усмивка има властта да грабне другите и да остави трайно  впечатление. Дизайн на  усмивка е изкуството, при което възстановяваме и усъвършенстваме вашата естествена усмивка.

В ръцете на специалистите в Дентално студио д-р Димитрови  това преобразяване  изглежда напълно естествено. То  варира от процедура толкова обикновена, като леко избелване на зъбите до сложни процедури, изискващи солидна мултидисципинарна работа в екип.

Процедурата включва специална фото и видео сесия, дигитален анализ и дизайн на усмивката, вземане на отпечатъци и моделиране на зъбите от восък, което позволява да визуализирате желания краен резултат, за да се уверите, че получавате точно това, което искате. След това новият дизайн на зъбите ще бъде прехвърлен временно в устата, за да можете да видите  как ще изглежда новата ви усмивка и как ще се чувствате с нея.  Накрая ще приложим новия  дизайна на усмивката ви за постоянно, по предварително избрания метод, което ще доведе до фантастична усмивка, която изглежда напълно естествено.


всички процедури

© 2018 Дентално студио Д-р Димитрови, Русе Всички права запазени!
Web Design & SEO by Zashev