Поставяне на фасети| Дентално студио д-р Димитрови
Запазете час

ФАСЕТИ

Природата не винаги ни дарява с перфектна усмивка. Но сега тя е постижима и един от най-бързите и сигурни начини да изглеждате така, както винаги сте мечтали, е с порцеланови фасети. Фасетите представляват “люспи” от керамика, които се залепват върху предната повърхност на зъбите, предимно горни и долни предни шест зъба.

При планиране на лечението с фасети се прави восъчен проект на зъбите, който показва нагледно как ще изглеждат те след края на лечението. Проектът се изработва от пластмаса и се пренася временно в устата на пациента, за да види той как ще изглежда и да усети как ще се чувства с новите зъби. Ако има нещо, което може да се подобри, се променя още на този етап, преди да са изработени окончателните фасети.

Изпиляването на зъбите за фасети е минимално, което ги прави предпочитани при възстановяване на функцията и естетиката на зъбите. За времето, през което се изработват фасетите от зъботехниците, на пациента се поставят временни фасети, за да му бъдат спестени всякакви неудобства в ежедневието му.

Фасетите са бърз и ефективен начин за качествено подобряване на външния вид и усмивката ви. По-бели зъби, с по-красива форма, възстановяване на загубените/изтрити/счупени зъбни тъкани, затваряне на разстояния между зъбите – всичко това може да се постигне с фасети!


всички процедури

© 2018 Дентално студио Д-р Димитрови, Русе Всички права запазени!
Web Design & SEO by Zashev