Жени - рецепционист
Запазете час

ЖЕНИ – ОФИС МЕНИДЖЪР

Животът е странно и интересно нещо. Защо мисля така ли? Ами родена съм и съм израснала „болярка“. Започнах да уча преди 89-а в руска езикова гимназия с доста руски преподаватели (доста строги)… и завърших същата гимназия, но вече в паралелка с изучаване на немски, английски и мениджмънт. Работих за кратко като детегледачка в Германия, после за дълго като главен сервитьор – лятото на морето, а през зимата в планината. И така, докато не се озовах в Гърция! Наложи ми се да науча още един език. Но ми домиля за родината, та се завърнах тук и случайно разбрах за възможността да работя при зъболекари. Казах си „Е, и какво пък? Нещо ново, различно, супер!“ А за мен усмивката е равносилна на здраве, настроение и гордост. Тя е тайното оръжие на всеки един от нас!

Въпреки че свободното ми време е кът, имам колкото искаш интереси и хобита. Обичам разходките на въздух с детето и приятелите ми, също и да ходим на палатки когато откраднем някой свободен ден. Много харесвам народните танци и се завъртам да науча някое ново хоро. Навремето карах ски и до ден днешен много ми харесва, та ако има някой навит, да се обади.

Не забравям, че "няма начин да няма начин"! Смятам, че трябва да си супер тесногръд, за да не можеш да направиш нещо. Или казано с други думи - не искаш, ама не си го признаваш. Не забравям, че малките неща в живота са безценни и трябва да се грижим за тях, да ги държим близо до себе си и още по-важно - да имаме очи, за да ги видим и да съумеем да не ги пропуснем!

Избрах да работя в Дентално студио Д-р Димитрови, защото ми харесва всеки ден да виждам как хората излизат от денталното студио с широка усмивка, удовлетвореност от положителната промяна. Всичко това съчетано с успешното внедряване на новите тенденции в стоматологията и стремежът на екипа към високо качество на предлаганите услуги, ценене на времето на пациента - ме карат да харесвам работата си.


© 2018 Дентално студио Д-р Димитрови, Русе Всички права запазени!
Web Design & SEO by Zashev