Д-р Емил Димитров
Запазете час

Д-Р ЕМИЛ ДИМИТРОВ

Моя професионална страст е да помагам на пациентите си като влагам много любов и подхождам с разбиране към проблемите им, предлагайки им лечение на световно ниво.

Създадох Дентално студио Д-р Димитрови, за да подобрявам качеството на живот на Вас, нашите пациенти в естетичен, функционален и психологичен аспект. Всичко това с добавено ексклузивно отношение и вяра, че усмивката е здраве!

Началото на студиото положихме през 2008 година, заедно със съпругата ми и дъщеря ми, които също са стоматолози.

Началото на Емил Димитров пък е положено на 22.04.1963 г. в гр. Враца. През 1970 г. се преместихме в Русе и оттогава живея тук. Завършил съм АЕГ “Гео Милев”.

А началото на Д-р Димитров положих през 1984 в Стоматологичния факултет към Медицинска Академия, гр. София. Дипломирах се през 1990 г. и веднага започнах работа в спешния кабинет към Стоматологична поликлиника гр. Русе. С много ентусиазъм и вдъхновение, готов да помагам на хората по най-добрия за тогавашните времена начин. След една година “спешност” започнах работа към Здравната служба на ТПК, а след още една година започнах частна практика. 1994 беше решаваща за моето развитие, защото излязох изцяло на частна практика!!!!! Доста рисковано за тогава!!

Моята страст в стоматологията са директните реставрации с композит. Винаги съм се учил от най-добрите в света в тази област - Сергей Радлинский от Украйна, Дидие Дичи от Швейцария, Нютън Фол от Бразилия. Уникални специалисти и хора!! За да предоставя на моите пациенти качество на услугата на световно ниво трябваше да измина дълъг път на усъвършенстване!

Имах невероятното удоволствие да премина през трите нива на обучение по протетика при Мауро Фрадеани от Пезаро, Италия, за да овладея MIPP – Minimal Invasive Prosthetic Procedure, т.е. минимално изпиляване на зъбите за поставяне на фасети и корони.

Моето хоби е постоянно да се усъвършенствам като личност, което много ми помага в работата. Шосейното колоездене и свиренето на китара ми доставят удоволствие и ме презареждат емоционално. Последовател съм на „Леденият човек“ Уим Хоф, също съм и сертифициран инструктор по дишане.... Четенето на книги за самоусъвършенстване ми доставя удоволствие!!!

Не забравям, че... Промяната е неизбежна, но личностното развитие е ИЗБОР!

„УЧИ, ИЗРАСТВАЙ, ДАВАЙ!“ е личният ми слоган, който неизменно следвам.

 


© 2018 Дентално студио Д-р Димитрови, Русе Всички права запазени!
Web Design & SEO by Zashev