Курс на тема “Директни възстановявания на фронтални зъби” в Дентално студио д-р Димитрови | Дентално студио д-р Димитрови
Запазете час

Курс на тема “Директни възстановявания на фронтални зъби” в Дентално студио д-р Димитрови

Изключително сме горди да споделим с вас, че на 22 и 23 март в Дентално студио д-р Димитрови се проведе курс на тема “Директни възстановявания на фронтални зъби”, воден от д-р Емил Димитров. Курсът беше одобрен от централата на Inspiro и беше включен в листа с официалните курсове на бранда - одобрен е от Мануела Брусони и Дидие Диечи! А това означава огромно признание на работата на д-р Димитров!

Годините натрупан опит и знанията, придобити от топ лекторите на световно ниво в тази област, д-р Димитров сподели с колегите си в два дни, като първият беше демонстрация на живо на лечение на пациент. Присъстващите млади дентални лекари имаха невероятната възможност да наблюдават целия процес по планиране, подготовка и възстановяване на фронталните зъби, както и да се докоснат до “тънкостите в занаята”, шлифовани от опита на д-р Димитров. Вторият ден от курса даде възможност на курсистите да превърнат теорията в практика, моделирайки фронтални зъби на макети, под зоркия поглед и наставления на д-р Димитров.

Очакваме в бъдеще д-р Емил Димитров, воден от максимата, че по-ценно от знанието е споделеното знание, да продължи да споделя своя професионализъм и опит.


© 2018 Дентално студио Д-р Димитрови, Русе Всички права запазени!
Web Design & SEO by Zashev