РАЙНА - ДЕНТАЛЕН АСИСТЕНТ
Запазете час

РАЙНА - ДЕНТАЛЕН АСИСТЕНТ

Търговище – Бургас - Русе. Родом съм от град Търговище. Там завърших средното си образование със специалност „Техника и технология на алкохолните и безалкохолните напитки“. Преди да се установя трайно в град Русе със своето семейство, продължих образованието си в град Бургас, където следвах в колеж и придобих специалност „Организация и управление на хотели и ресторанти“.

След 10 години живот край морето и работа в сферата на ресторантьорството, се завърнах в родния си град и започнах работа в медицински център като рецепционист.

Какво е общото между ресторантьорството и медицинската грижа? Клиентът/пациентът е винаги на първо място и неговият комфорт и удовлетвореност са най-важните. Всеки ден работата ми ме срещаше с различни хора, много от които имаха нужда не само от чисто медицински грижи, а и от добрина и разбиране.

След като със съпруга ми се преместихме да живеем в Русе, започнах да търся подходяща работа в медицинско заведение, където грижата за пациентите да бъде на първо място. За моя огромна радост се откри свободна позиция за дентален асистент в Дентално студио д-р Димитрови. Вече мога да кажа за себе си, че намерих своето място в прекрасен и сплотен колектив, грижещ се за комфорта, сигурността и най-вече дентално здраве и естетика на своите пациенти.

Свободното си време прекарвам със семейството си най-вече в разходки, съпроводени от забавни игри.

Обичам да пътувам и да се наслаждавам на прекрасните кътчета в България.

Не забравям че…

Да бъдеш добър с хората не изисква много. Само една усмивка може да донесе радост и ведрина в ежедневието на човек.

Работата в Дентално студио д-р Димитрови ме прави безкрайно щастлива, защото екипът от специалисти, които работят тук, връщат усмивките на своите пациенти. И знаейки, че ежедневният ми стремеж като дентален асистент е да бъда максимално полезна на денталните лекари в студиото, за да посрещаме и изпращаме доволни пациенти с възвърнато самочувствие, ми носи удовлетворение от работата.


© 2018 Дентално студио Д-р Димитрови, Русе Всички права запазени!
Web Design & SEO by Zashev