Комплексно лечение чрез реставрации и ортодонтско лечение
Запазете час

УНИКАЛЕН МЕТОД

Красивите, здрави и правилно подредени зъби дават на своите притежатели не само естетично предимство. Когато не се лекуват, дори много дребни ортодонтски проблеми може да се задълбочат и това да допринесе за изтриване на зъбните повърхности, неефективно дъвчене, прекомерен стрес на меките тъкани, както и проблеми с челюстните стави.

Неслучайно природата е изваяла зъбите с релеф, чиято функция е да сдъвкват, а не да смачкват храната, като за тази цел, срещуположните зъби контактуват един с друг в множество точковидни контакти. Когато с течение на времето този естествен релеф се изтрие прекомерно, контактите между зъбите вече не са точки, а плоскости и това води до претоварването им и неправилни движения на двете челюсти. Това, на свой ред, само задълбочава изтриването. Човешкият организъм реагира на това претоварване със стопяване на костта около засегнатите зъби, отдръпване и рецесии на венците. Ето защо, в такива случаи, е изключително важно, не само да се подредят зъбите, но и да се възстанови техния естествен релеф.

Решението, което нашите специалисти предлагат, е комплексно лечение. Първо се възстановява анатомичния релеф на зъбите, чрез директни реставрации, след което веднага се провежда ортодонтското лечение. Това ви осигурява не само красива усмивка със здрави, подредени зъби и правилна захапка, но и по-добро сдъвкване на храната, а оттам и по-добро храносмилане. А това е здраве!


всички процедури

© 2018 Дентално студио Д-р Димитрови, Русе Всички права запазени!
Web Design & SEO by Zashev